DLR´s Årsmødetur 2019.

Fremhævet

Årsmøde turen 11. maj 2019 kl. 11.45

Som nævnt i tidligere indlæg, afholdes Årsmøde turen dette år på Fyn med start ved Lauses Grill, Vesterhavnen i Nyborg. Turen er nu gennemkørt, opmålt,  og mødetid vil være 11.45 .

Mød op, og vi kan få en god dag sammen i selskab med vore biler. Dagens samlede køretur vil være på 78 km.

Der forefindes toiletfaciliteter på stedet og der kan evt. provianteres på grillen før start/mødetid. Der er ikke afsat tid til frokost undervejs, men denne kan evt. indtages på pausested for kaffe m.m. og der er vi kl. 12.45

Årets årsmøde tur – i år på det smukke Fyn.

DLR Generalforsamling lørdag 11. maj 2019

Årets Generalforsamling afholdes hos vor annoncør i Granturismo, Steffen v/Oure Auto, Landevejen 119, 5883 Oure den 11. maj kl. 16.00

Forinden skal vi køre en tur med indlagte oplevelser og mødested er ved Lauses Grill, Vesterhavnen 1, 5800 Nyborg, hvor der kan provianteres for de som ikke nåede frokosten hjemmefra. Mødetid er i skrivende stund ikke fastlagt idet køretur og opmåling ikke er foretaget, men forventes at blive lige efter frokost. Nøjagtigt tidspunkt vil blive oplyst senere i separat mail til medlemmer samt på vor hjemmeside.

DLR vil være vært ved en fynsk kagespecialitet ved pausested undervejs på turen, men medbring selv kaffe/the på termokanden. Som noget særligt, vil der blive opvisning ved falkonér undervejs hvor falkoneren Rasmus på underholdende vis vil fortælle om det at være falkonér og lave opvisning med sin falk som hedder Bo. Arrangement kun for DLR medlemmer. Det kan I godt glæde jer til.

Efter Generalforsamlingen vil der blive tændt op i grillen hos Steffen og der kan nydes grillpølser m.m.  Mød op, og uddel ris/ros til Bestyrelsen hvad vi kan gøre anderledes. Forslag er meget velkomne.

Nye Klubblade – der kunne have interesse for vore medlemmer.

Vore svenske venner har igennem et stykke tid begået et blad der kaldes “firklöverbladet” der udkommer jævnligt i PDF format og indeholder en masse stof om Italienske biler og træf og meget andet, godt nok hovedsagelig i Sverige og naturligvis meget om Alfa Romeo, men alligevel ret læseværdigt – så bestyrelsen har besluttet at vi vil lægge det op her på siden og så må I, kære medlemmer, jo selv bedømme om det er noget I vil bruge tid på at læse. HER er et link til siden hvor de enkelte numre vil kunne hentes fremover i takt med at de udkommer.

Ligeledes har den Italienske Lancia klub endelig også udgivet et klubblad, desværre KUN på Italiensk, men med mange flotte billeder, 1. Årgang Nr. 1 kan hentes på denne side, hvor også efterfølgende numre vil kunne hentes.

SENSOMMERTUR 2018 !!

Kære medlemmer – HUSK at melde dig til sensommerturen senest d. 16. August hos formanden ( aurelia@webspeed.dk) hvis du vil deltage i den fælles Italienske middag om aftenen.

Vi mødes kl. 13 i Hillerød på parkeringspladsen ved Rendelæggerbakken ovenfor slotshaven. Turen går rundt i Nordsjælland og ender med spisning i restaurant Amici Miei på Stengade i Helsingør. Et ægte italiensk spisested drevet med entusiasme af Patrizio.