Årets årsmøde tur – i år på det smukke Fyn.

DLR Generalforsamling lørdag 11. maj 2019

Årets Generalforsamling afholdes hos vor annoncør i Granturismo, Steffen v/Oure Auto, Landevejen 119, 5883 Oure den 11. maj kl. 16.00

Forinden skal vi køre en tur med indlagte oplevelser og mødested er ved Lauses Grill, Vesterhavnen 1, 5800 Nyborg, hvor der kan provianteres for de som ikke nåede frokosten hjemmefra. Mødetid er i skrivende stund ikke fastlagt idet køretur og opmåling ikke er foretaget, men forventes at blive lige efter frokost. Nøjagtigt tidspunkt vil blive oplyst senere i separat mail til medlemmer samt på vor hjemmeside.

DLR vil være vært ved en fynsk kagespecialitet ved pausested undervejs på turen, men medbring selv kaffe/the på termokanden. Som noget særligt, vil der blive opvisning ved falkonér undervejs hvor falkoneren Rasmus på underholdende vis vil fortælle om det at være falkonér og lave opvisning med sin falk som hedder Bo. Arrangement kun for DLR medlemmer. Det kan I godt glæde jer til.

Efter Generalforsamlingen vil der blive tændt op i grillen hos Steffen og der kan nydes grillpølser m.m.  Mød op, og uddel ris/ros til Bestyrelsen hvad vi kan gøre anderledes. Forslag er meget velkomne.

Næste Klub arrangement…

Onsdag d. 6. Februar har vi arrangeret en klubaften hos Klarbil Bilplejecenter i Holme Olstrup hvor Anders vil fortælle om moderne bilpleje og teknikker til vask,. slibning og polering af biler med de nyeste produkter fra Meguiars. Vi har været der en gang før for nogle år siden, og det var yderst interessant og hyggeligt. Der vil samtidig være mulighed for at købe nogle produkter og ikke mindst hyggesnak med ligesindede Lancisti. Adressen er Gartnervej 16, 4684 Holme Olstrup og det er kl. 19,30. HUSK tilæmelding senmest d. 2. Februar til Elvi@rohde-nissen.dk

Nye Klubblade – der kunne have interesse for vore medlemmer.

Vore svenske venner har igennem et stykke tid begået et blad der kaldes “firklöverbladet” der udkommer jævnligt i PDF format og indeholder en masse stof om Italienske biler og træf og meget andet, godt nok hovedsagelig i Sverige og naturligvis meget om Alfa Romeo, men alligevel ret læseværdigt – så bestyrelsen har besluttet at vi vil lægge det op her på siden og så må I, kære medlemmer, jo selv bedømme om det er noget I vil bruge tid på at læse. HER er et link til siden hvor de enkelte numre vil kunne hentes fremover i takt med at de udkommer.

Ligeledes har den Italienske Lancia klub endelig også udgivet et klubblad, desværre KUN på Italiensk, men med mange flotte billeder, 1. Årgang Nr. 1 kan hentes på denne side, hvor også efterfølgende numre vil kunne hentes.

SENSOMMERTUR 2018 !!

Kære medlemmer – HUSK at melde dig til sensommerturen senest d. 16. August hos formanden ( aurelia@webspeed.dk) hvis du vil deltage i den fælles Italienske middag om aftenen.

Vi mødes kl. 13 i Hillerød på parkeringspladsen ved Rendelæggerbakken ovenfor slotshaven. Turen går rundt i Nordsjælland og ender med spisning i restaurant Amici Miei på Stengade i Helsingør. Et ægte italiensk spisested drevet med entusiasme af Patrizio.

 

Bilmesse og brugtmarked i Fredericia

Også i år deltog DLR på denne Bilmesse i Fredericia. Udstilling finder sted også i foråret, men vi er af den opfattelse at det er tilstrækkeligt med promovering af mærket Lancia og klubben denne ene gang om året. DLR havde fået tildelt 4 stande som er passende for udstilling af 3 biler + plads til bord og stole. Vi prøver at udstille med forskellige modeller hvert år og i 2017 blev det med Beta HPE, Beta Spyder Zagato og Delta Integrale. Mange besøgende på vor stand og det bilinteresserede publikum kender godt mærket Lancia. Nogle har projekter stående derhjemme og vil høre omkring reservedele osv. Flere DLR medlemmer kiggede forbi og de 2 udstillingsdage går hurtigt når bilnørder vil snakke. Fredericia er et rigtig godt sted at udstille for at skabe kontakt til bilfolket. Foto fra udstilling herunder.