Sensommertur 2020 – d. 12 (og 13) September.

Fremhævet

Septembers himmel er så blå, og langtidsprognoserne taler om lunt og tiltalende vejr først i september.
Alle tiders chance for på trods af coronalukninger og aflysninger at få set nogle Lanciaer
og kørt en tur.
Alle har opdaget at det i år er 100 år siden, at Nordschleswig blev en del af Danmark efter at
fyrstedømmerne have været under preussisk herredømme i 56 år. Vores nye bestyrelsesmedlem Rasmus Kjær og hans kone Helena har lagt en dejlig tur rundt det østlige Sønderjylland. Det er et flot landskab og det er sprængfyldt med dramatiske historier fra krige og besættelse.
Vi begynder på Skamlingsbanken, det gamle samlingssted for danskheden, og efter en fin lørdagstur ender vi på Den Gamle Grænsekro, som ligger præcis der hvor grænsen lå mellem 1864 og 1920.
Forventet starttidspunkt for køreturen er kl. 13, så det er muligt at nå gåtur og/eller en medbragt picnic i godt selskab fra kl. 12.
Efter turen venter kaffe og kage på kroen – og senere en italiensk inspireret middag.
Søndag morgen er der morgenmad for overnattende.
Et weekendophold (en overnatning + middag) koster 775,00 kr. pr. person (plus drikkevarer) i delt dobbeltværelse. Tillæg for enkeltværelse er 400,00 Kr. Bindende tilmelding til Jørgen Turking (dlr@lanciaklub.dk) senest 20. august.
Individuel afregning med kroen ved afrejse.
Hvis man kun deltager i køreturen er arrangementet ganske gratis! Men hvis man ønsker at deltage i eftermiddagskaffen og senere fælles middagen på kroen UDEN overnatning er prisen 400,00 Kr pr. person (+ Drikkevarer)
Vi glæder os til at se jer.