Undskyld det støver

Vi er i gang med omlægning af klubben hjemmeside, der kan være enkelte ting der ikke fungerer som normalt. Alle burde være blevet oprettet som brugere som på den gamle side, men vi har ikke fået sendt mails rundt til alle om dette endnu. Kan du ikke logge ind og har ikke fået at vide hvordan per email endnu? Kontakt da DLR@lanciaklub.dk

Der vil være grundig gennemgang af sidens funktionalitet i det kommende nummer af Granturismo!

Er du i tvivl om du er blevet logget ind? Hvis du kan se medlemslisten under Klubben er du blevet logget ind!

Med venlig hilsen
Bestyrelsen

Fulvia Zagato i Danmark

Der har godt nok været nogle rygter om at der befinder sig en Fulvia Zagato i landet. Men vi har ikke rigtig kunnet finde ud af hvor den befinder sig. Nu er vi kommet et skridt længere i detetektivarbejdet:

Claus Ebbersfeldt, landets mest velskrivende klassiker-blogger har været på besøg i en lade fyldt med klassikere et sted i det jyske. Blandt mange andre biler fandt han en rød Zagato. Se blog-indlægget her.

NYT: Dyreste Aurelia GT nogensinde?

1.5 mio. euro – det er da en heftig pris for en Aurelia GT! Jeg troede egentlig prisen på sådan en bil lå på omkring 80-100.000 euro, men prisen på denneher B20 årgang 1953 er fuldstændig uden for enhver sund fornuft. Godt nok er det en én-ejers bil, sikkert i fineste stand, men alligevel…..

Se bilen på autoscout.it her 

Fin er den – men kan den virkelig koste 1.5 mio euro?

 

Lancia-ejere i Danmark

Vi vil her fortælle lidt om klubben, dens formål, dens kalender samt historier fra begivenheder i klubben. Dansk Lancia Register er en klub for alle der enten ejer, eller interesserer sig for det fornemme gamle Italienske bilmærke LANCIA.

Dansk Lancia Register blev stiftet i 1989 og er for alle der ejer en Lancia-bil. Fra de ældste til de nyeste. Vi hævder at Lancia-biler gennem alle de mange år har fastholdt et fælles præg af teknisk kvalitet og høj ydeevne. Det har altid været biler til folk der var bevidste om deres kørsel, og som kunne mærke forskel på skidt og kanel.

Læs mere om klubben


[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=iuZirvnzwqg&feature=player_embedded]