Gløgg og Garn- Desværre aflyst

Dette arrangement er desværre aflyst pga. ALT for få tilmeldinger, kun et medlem havde tilmeldt sig indenfor fristen.

Som omtalt i sidste nummer af Gran Turismo prøver vi at gentage succesen fra sidste år med et lille julearrangement hvor klubben serverer Gløgg og æbleskiver og siger god jul. Det er onsdag d. 6. December kl. 19 i Tunegarns lokaler på Nørrevej 1 i 4621 Gadstrup. Og ja, det er også kassererens adresse.

Som lidt bilrelateret indslag vil Formand Niels holde et mindre foredrag med billeder og måske lidt Youtube film om Goodwood Revival arrangementet der kører hvert år på den klassiske Goodwood bane i England og desuden vil Kasserer Jørgen gøre det samme, men om Rally Legend løbet der også køres hvert år, men i San Marino i Italien. Så der burde være lidt for enhver smag for de med benzin i blodet.

Og for de der måske har ganske andre interesser, måske mest de deltagende damer, er der mulighed for at bese garnbutikken der lægger lokale til det hele denne aften.

Af hensyn til indkøb vil vi sætte pris på tilmelding senest søndag d. 3 December på 40269810 eller dlr@lanciaklub.dk.

Med venlig hilsen – Bestyrelsen.

Skriv et svar