Årets årsmøde tur – i år på det smukke Fyn.

DLR Generalforsamling lørdag 11. maj 2019

Årets Generalforsamling afholdes hos vor annoncør i Granturismo, Steffen v/Oure Auto, Landevejen 119, 5883 Oure den 11. maj kl. 16.00

Forinden skal vi køre en tur med indlagte oplevelser og mødested er ved Lauses Grill, Vesterhavnen 1, 5800 Nyborg, hvor der kan provianteres for de som ikke nåede frokosten hjemmefra. Mødetid er i skrivende stund ikke fastlagt idet køretur og opmåling ikke er foretaget, men forventes at blive lige efter frokost. Nøjagtigt tidspunkt vil blive oplyst senere i separat mail til medlemmer samt på vor hjemmeside.

DLR vil være vært ved en fynsk kagespecialitet ved pausested undervejs på turen, men medbring selv kaffe/the på termokanden. Som noget særligt, vil der blive opvisning ved falkonér undervejs hvor falkoneren Rasmus på underholdende vis vil fortælle om det at være falkonér og lave opvisning med sin falk som hedder Bo. Arrangement kun for DLR medlemmer. Det kan I godt glæde jer til.

Efter Generalforsamlingen vil der blive tændt op i grillen hos Steffen og der kan nydes grillpølser m.m.  Mød op, og uddel ris/ros til Bestyrelsen hvad vi kan gøre anderledes. Forslag er meget velkomne.

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.