Potenza Morbida

Tag et kig på denne 12 minuter (!) lange italienske reklamefilm fra 1982, der præsenterer Lancia Trevi-topmodellen Volumex. Titlen er fantastisk: “Potenza Morbida”.

Filmen er for øvrigt lagt på Youtube af Centro Storico Fiat.

4 tanker om “Potenza Morbida

  1. Meget interessant film. Ordet morbida kan betyde forskelligt ( i daglig tale noget med blødt og let ) men her menes der nok udgaven dæmpet – hvad den jo slet ikke er. Tror det skal opfattes bedst som det engelske understatement = en ulv i fåreklæder. Jeg har svært ved at aflæse hvilken målgruppe filmen er henvendt til idet der kommer mange fine forklaringer på Volumex som signora Benuzzi i Bologna ikke ville fatte noget af – ej heller herren i huset. Desuden sekvenser med Brian kørsel i byen blandt andre trafikanter og så en hel del med galoperende heste. Sjov film fra 80´erne. I dag drejer det sig om P-sensorer, kopholdere og fartpilot.

    • Trevi fik ikke nogen god modtagelse og især var der utilfredshed med det Star Trek lignende instrumentbord. Jeg tror det er bedre at springe et par år længere frem og købe Thema Turbo.

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.