“Magtdemonstration” på CRAA 2019

Stor tak til Mogens, Joachim og øvrig familie og venner for den store indsats med at få samlet flere end 20 biler til Classic Race Aarhus. Det var deres fortjeneste at fremmødet blev så massivt. Det var der vist ingen andre klubber, der kunne matche!

28 biler var tilmeldt, men et par af dem måtte dog melde afbud i sidste øjeblik pga. af tekniske problemer. Det var super hyggeligt at sidde der under baldakinen med kaffe på kanden og gode småkager og snakke med de andre fra klubben og ikke mindst de mange gæster, der kom forbi.

Amerikanerbilerne ved siden af kunne ikke styre sig og larmede sindssygt med deres V8’ere en gang imellem, men de holdt da op igen….

Mogens: Tak for en dejlig weekend!

1 tanke om ““Magtdemonstration” på CRAA 2019

  1. Arne har lovprist Mogens og familie for det flotte arrangement og det er et fantastisk udstillingsvindue vi har som klub i Mindeparken Århus. Jeg tror, at det på langt sigt gør, at der vil komme yderligere medlemmer og Lancia på vejene. Vi gør det samme ved CHGP i København og udstille i Fredericia – mere kan vi vel ikke gøre. Blot ærgerligt hvis CRAA stopper på et tidspunkt. Der er negative kræfter i gang for at det ikke skal fortsætte med gadeløbet.

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.