Årsmøde 2002

Tilbage til Billeder og beretninger

Dansk Lancia Registers årsmøde 2002
en weekend på Fyn.

Og igen i år havde vi formået at få Inger og Per til at lave en meget smuk rute, denne gang på Nordfyn, med små indlagte opgaver.

Vi startede med at besøge Europæisk Automobil Museum Fraugde Kærby, hvis særkende er at de kun viser biler og motorcykler fra halvtredserne og tredserne – bilernes “Guldaler” hvor designet var frit, der blev ikke tænkt på luftmodstand, sikkerhed og lignende. Man var gået over til selvbærende karosserier, så netop derfor havde designerne temmelig frit spil, også fordi teknikken til at forme blikpladerne i skønne former var blevet udviklet meget, så det var ikke nødvendigt med “håndarbejde” mere for at lave flotte designs. Billeder nedenfor.

Efter en dejlig køretur sluttede vi hos OPN, hvor der igen var en lille konkurrence – hjulskift på tid.

Derefter til Midtfyns fritidscenter hvor en dejlig Italiensk inspireret 3-retters middag ventede. Det var rigtig dejligt, men vi var lidt for få ud af klubbens 146 medlmmer havde kun 13 lyst til at deltage i middagen! Men de 13 nød det i fulde drag. (Også selv om vi VAR 13 til bords!!)

Søndag gik turen til Ellested køretekniske anlæg, og her mødte lidt flere op. Der var lavet en lidt krævende tur rundt på bane 1, 2 og 4 der inkluderede en glat kurve, megen slalom – både snæver og hurtig – og det skulle køres på tid. Alle fik 2 forsøg, og (ikke uventet) var en Integrale hurtigst.

Billeder nedenfor fra både lørdag aften og søndagens kørsel.

Til slut blev klubbens årlige generalforsamling afholdt, den vil vi ikke komme ind på her, kun nævne at bestyrelsen blev genvalgt, økonomien er OK og Per Bjørnholdt blev valgt som ny Revisor. DLR takker Jørgen Hansen for mange års trofast arbejde som revisor i klubben.

[slideshow]