Årsmøde 2004

Tilbage til Billeder og beretninger

Årsmødet 2004 – og det 1. Nordiske træf
12.-13. juni 2004, Fyn

3 Norske, 3 Svenske og desværre kun 8 Danske Lancia’er mødtes lørdag d. 12/6 klokken 11.00 på P-plads ved vej nr. 161 øst for frakørsel nr. 53 (Odense Vest). Herfra kørte vi ud på en rigtig skøn tur i det smukke Fynske landskab. Ikke så langt til at starte med, kun til Langesø Gods, hvor der var frokostpause. Torben havde tilrettelagt en dejlig køretur på Fyn bl.a. med besøg på Skodamuseum eller alternativt hos naboen – hørvævsmuseum.

Besøget på Skodamuseet på herregården Krengerup var ret interessant idet det største Skodamuseum udenfor Tjekkiet og har en meget fin og alsidig samling af Skodabiler. Og ifølge de damer der gik på hørvævsmuseum var det heller ikke spor uinteressant.

Efter besøg ved Helnæs Fyr med indtagelse af kaffe og ægte Tiramisu kage (I regnvejr) gik turen videre af de sydfynske veje af en meget smuk tur for at slutte i Ringe, på fritidscentret hvor der om aftenen var Italiensk gallamiddag. Meget lækkert… ALLE RESTEN AF KLUBBENS 159 MEDLEMMER GIK GLIP AF NOGET VIRKELIG DEJLIGT – (Bare så I ved det…)

Søndag formiddag gik turen til Ellested Køreteknisk Anlæg, som er en stor øvelsesbane for køreskoler med mange muligheder for at udlægge baner til hurtig kørsel, slalomkørsel, glatførekørsel m.m. En stor og underholdende oplevelse både for deltagere og tilskuere.

Der blev taget lidt billeder i løbet af de 2 dage, de kan ses i et lysbilledshow:

[slideshow]

Efter en del inspirerende kørsel på banen, hvor jeg tror de fleste fik noget ud af det, spiste vi (igen) den medbragte madpakke og så holdt vi vores årsmøde.

Selve årsmødet vil blive beskrevet på en anden side, idet der skete en del ændringer i klubben ledelse og sandelig ikke om vi vedtaget et sæt vedtægter, det var vel på tide, da klubben nu har eksisteret i 15 år !!!

Formand Niels havde fået lavet et meget flot mindebillede om det første Nordiske forsommer Lancia træf, en kopi ses foroven på siden – men originalerne, som alle deltagere fik en af – er MEGET flot.