Sensommertur 2004

Tilbage til Billeder og beretninger

Vores berømte sensommertur!
Lørdag den. 28. August 04.

Der i år foregik på egnen omkring Himmelbjerget

Så var den her igen – den traditionsrige sensommertur. En hyggelig familieudflugt ad smukke veje, i mageligt tempo gennem kønne landskaber.

Langt over 20 medlemmer eller 14 Lancia’er havde fundet vej til Ejer Bavnehøj denne dejlige sensommer lørdag. Det var dejligt at se mange nye ansigter, så det var ikke forgæves at prøve at lægge sensommerturen i det midtjyske.

Arrangørerne havde kreeret en MEGET smuk og kørselsmæssigt krævende rute igennem det bakkede og meget smukke landskab. Der blev taget lidt billeder på turen:

[slideshow]

Men megen hyggelig snak om biler, Italien, mad og alt andet godt blev udvekslet på denne dejlige dag. Vi kunne sagtens have været mange flere, og det må vel gå op for vore mange medlemmer vi aldrig ser at de faktisk går glip af en masse.

Efter små 50 Km’s bakkerig kørsel nød vi først både vores frokost og de smukke gamle biler på Jysk Automobilmuseum i Gjern, så igen en smuk afvekslende køretur til kaffepausen for at slutte om aftenen i Boes på “kaffestuen”, der faktisk er en ganske fortrinlig restaurant.

Jamen, til alle Jer der IKKE var med – I gik glip af noget dejligt!!!