Årsmøde 2009

Tilbage til Billeder og beretninger

Dansk Lancia Registers årsmøde 2009

Generalforsamlingen fandt sted i weekenden den 29/30 Maj og blev igen afholdt på Fyn.

Bestyrelses medlem Torben Jørgensen havde arrangeret en smuk køretur i det sydfynske landskab, som vi startede på efter at være mødt på John’s Autoværksted i Odense.

Der var indlagt kaffepause med ægte Italiensk Tiramisu kage der velvilligt var sponseret af vort medlem Francisco Aversa, der jo som bekendt driver Restaurant Capri i Odense.

Mål på køreturen var samlingsstedet for weekenden, Ellested køretekniske anlæg ved Ørbæk. Her var vi fremme ved 17 tiden, blev indlogeret på behagelige værelser (De der havde bestilt værelser) – og Kl. 18 mødtes vi til Italiensk inspireret Gallamiddag. Der blev snakket en masse og den gode mad blev nydt, og mellem hovedret og dessert, mens det stadig var lyst, blev der “Sparket dæk” på P-pladsen udenfor.

Søndag mødets vi egen ved et overordentlig veldækket morgenbord, hvorefter turen ikke var så lang – idet formiddagen skulle tilbringes på det køretekniske anlæg. Ellested anlægget er et rigtig godt køreteknisk anlæg med 4 baner inkl. 2 glatførebaner, og da vi i alt var ca. 15 biler var der rigeligt plads til alle, så alle fik kørt an masse og nogle pudset køreteknikken lidt af – både på glatbane og ved dobbelt undvigemanøvre i høj fart.

Ved 13 tiden var det tid til frokost – troede vi – men de søde damer der havde arrangeret morgenbordet havde låst godt og grundigt efter sig, så vejen til den færdige frokost var låst !! Nå et par opringninger og ½ time senere kom vi da indenfor og fik vores frokost – dejligt højt belagt smørrebrød.

Der efter blev generalforsamlingen afholdt, som så ofte før med Birger Bayer som hård, men retfærdig dirigent ! Den forløb smertefrit, og bestyrelsen fik en enkelt udskiftning idet Finn Christensen havde meddelt at han pga. af arbejde og meget rejseri desværre ikke mere kunne afse tiden til bestyrelses arbejdet. I steder blev John Enevoldsen enstemmigt valgt ind. Bestyrelsen og klubben byder John velkommen og takker Finn for indsatsen i den tid han var medlem af bestyrelsen.

Der blev naturligvis taget lidt billeder både lørdag og søndag, de kan ses herunder.

HER kan du se et slideshow fra dagen.