Sensommertur 2012

Sensommertur søndag 19. august 2012

Klubbens årlige Sensommertur foregik i år på Fyn med en køretur, besøg på Automobilmuseum og afsluttende med italiensk buffet.

Efter en kortere køretur besøgte Automobilmuseet ved Fraude-Kærby hvor vi var blevet tildelt eget P-område. Dagen var ramt perfekt til dette besøg idet der samtidig blev afholdt det årlige såkaldte sortpladetræf hvor op imod 100 ældre køretøjer – naturligvis med sorte nummerplader – dukkede op. Efter studering af disse biler gik vi ind og så selve museet. Klubben betalte entré.

Turen fortsattte herefter på Sydfyn/Midtfyn hvor vi indtog den medbragte kaffe undervejs.

Ved 18 tiden var der spisning på restaurant Morudgaard ved Langesø kun 5 km. fra frakørsel 54 på den vestfynske motorvej. Her nød vi en udsøgt italiensk buffet.

Turleder Torben havde tilrettelagt dagenog turen og fortjener meget ros for endnu en gang at have lavet en skøn tur på den kønne ø. Lidt billeder fra dagen kan ses på et slideshow ved at klikke
HER

2 tanker om “Sensommertur 2012

 1. Hej Lancia Register

  Jeg agter at møde op i morgen søndag -til sensommertur. Måske kommer min lillebror med da han også er entusiast- håber dette er i orden han betaler selfølgelig selv det fornødne. Han er også uddannet mekaniker så jeg har lidt backup hvis uheldet skulle ske 🙂
  Min Kappa Coupe er som sagt klar til tur men har stadig nogle småskader
  som den havde med sig fra udlandet-(-lidt til de lange vinteraftener) håber den er i superform i 2013

  Vi ses

  MVH Søren Drasbæk Århus

 2. Det var fint at I kom. Det var en fornøjelse at se hele to Kappa coupe. I talte om at pynte lidt på bilen i vinterens løb. Det glæder vi os til at se resultatet af.
  Niels

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.