Debatforum

Er du opmærksom på at klubben har et eget forum på CuoreSportivo.dk?

CuoreSportivo har eksisteret i nogle år og nyder høj popularitet omkring alt, hvad der drejer sig om italienske biler. Ind i mellem er der højt til loftet, andre gange er det meget seriøse indlæg.

Cuore sportivo

Forum-området der er dedikeret til Lancia har følgende sektioner:

  • Dansk Lancia Register*
  • Lancia Forum Delta (Integrale og HF)
  • Thema
  • Kappa
  • Fulvia
  • Beta (Coupe, MonteCarlo og HPE)
  • Dedra
  • Y og Ypsilon

* For at få adgang til sektionen “Dansk Lancia Register” kræves det at du er medlem i DLR. Du skal henvende dig til CuoreSportivo’s administrator (alfista@cuoresportivo.dk) med oplysninger om dit CS login, dit navn og dit medlemsnummer. Administratoren vil herefter kontrollere dit medlemskab med DLRs kasserer før du får adgang, så alt hvad der skrives i dette forum holdes inden for klubben.

Om CuoreSportivo

Siden www.CuoreSportivo.dk er privatejet og uafhængigt forum for alle der interesserer sig for italienske biler.

Cuore Sportivo er italiensk og betyder “sportsligt hjerte”. Det er en vending som Alfa Romeo har brugt igennem tiden som udtryk for den sjæl, der ligger bag Alfa Romeo’er. Betegnelsen er imidlertid godt dækkende for mange italienske biler, der er skabt med et “sportsligt hjerte”. De henvender sig til kørere som ønsker en bil, der er skabt med en sportslig kørestil for øje. Samtidig er æstetikken i højsædet, så en Alfa Romeo, Lancia, Maserati, Ferrari, Lamborghini, DeTomaso etc, skiller sig ud fra mængden af almindelige biler.

Formålet med hjemmesiden er, at give alle entusiaster med interesse for italienske biler et sted at udveksle erfaringer, oplevelser og gode råd med andre. Alle har adgang til at læse og benytte sig af hjemmesidens ressourcer. Vil man skrive på Cuore Sportivo forummet, skal man registrere sig som bruger. Dette gøres for at sikre, at det ikke er muligt at skrive anonymt på forummet, og dermed holde niveauet sagligt. Der diskuteres primært italienske biler, men bil-entusiaster interesserer sig også for mange andre sager – så derfor er der i forummet også en “Off Topic” sektion. Alle er velkomne til at deltage i diskussionen – også dem der (endnu) ikke har en eksotisk italiensk bil!