Udstilling på Gavnø 5. Juni 2011

Tekst og foto: Torben Jørgensen, no. 312

Så blev det Gavnø – igen. Igen, fordi klubben har været fraværende fra dette udstillingsområde i nogle år pga. en horribel prispolitik fra Gavnø´s side som blev introduceret, men meget hurtigt efter aflyst igen. Skaden var dog sket og et større antal udstillere flyttede til området ved Gisselfeld som stillede arealer til rådighed til yderst favorabel pris. Gavnø Fonden har dog fundet et fornuftigt prisleje og mange bilklubber er nu vendt tilbage til dette dejlige område i parken under træerne. Det skal også nævnes, at fravalg af Gisselfeld i år skyldtes vor Generalforsamling 28.5. som lå dagen før udstillingen på Gisselfeld.

Som det fremgår af foto var vi heldige at ramme en flot solskinsdag med passende temperatur og havde en fin stand tæt sammen med Alfa Romeo Klubben. Interessant hvordan ejere af italienske biler sagtens kan udstille sammen og med god indbyrdes snak. Det ses også tydeligt på den årlige Bella Italia udstilling ved Nyborg. Kan slet ikke forestille mig hvordan ejere af f.eks. tyske biler kan være sammen omkring BMW – Audi – Opel – Ford. Det bliver nok mere foragt for andre mærker.

Fremmøde bestod af Kappa SW, Beta HPE, Flavia Coupé og et par Delta Integraler. Ikke mange, men udmærket udvalg af Lancia modeller. Lidt interessant var Flavia Coupé 2000 i farven avorio (elfenbensfarvet ) hvor ejeren Henrik dagen før havde været til et større træf på et gods i Nordsjælland og havde fået 1. præmie for bil og især passende påklædning med jakke, hat og pibe som en anden italiensk overlæge fra 70´erne. Se foto af Henrik – dog uden jakke pga. det dejlige vejr.

Pavillon og bord var opstillet, flagene hejst og Lancia hygge hele dagen med frokost, rødvin, kaffe og kager.

Mange tilskuere kiggede på vore udstillede biler og vi fik en god snak med interesserede. Mange flotte biler af anden herkomst var udstillet, men det kunne godt spores, at fremmøde ikke var så stort som for en del år siden. Ingen problemer med at komme derfra ved udstillingens slut, og det har tidligere været noget af en prøvelse når vejene i parken var fyldt af lange rækker biler som skulle ud igen. En sjov detalje var det, at på villavejen fra området mod Næstved sad og stod masser af de lokale som skulle se de udstillede biler køre bort fra området, og der blev vinket og klappet. Naturligvis signal med italiensk horn og vinken tilbage.

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.