Prøvekørsel

Lørdag 21. april 2012 – Se de nye Lancia modeller i Malmø

Er du nysgerrig efter at se de nye Lancia-modeller helt tæt på?

Så lykkedes det at få en aftale på plads! Dansk Lancia Register har i samarbejde med BilPartner arrangeret mulighed for prøvekørsel af forskellige varianter af de nye Lancia modeller.

BilPartner har de nye modeller Thema, Delta, Ypsilon og Voyager stående på salgsgulvet og regner med mulighed for prøveture med forskellige motoralternativer af Thema, Delta og Ypsilon, og måske endda Voyager, hvis interessen findes blandt klubbens medlemmer. BilPartner arbejder på at få den svenske Lancia-importør til at give en grundig gennemgang af de nye modeller.

Der er meget mere information om modellerne og de svenske priser på http://www.lancia.se/ – Ypsilon mangler endnu da den er lige på trapperne.

Tid og sted:
Lørdag 21 April kl 11.00
BIL PARTNER SKÅNE AB
Jägersrovägen 100
200 39 Malmö
Sverige

Fra Danmark via broen, kør til afkørsel mod E65 Trafikplats Fredriksberg og følg skiltene mod Jägersro.

Vi arrangerer mulighed for en fælles frokost i nærheden for de interesserede hvor vi kan dele dagen oplevelser med andre klubmedlemmer. Klubben har også inviteret den svenske Lanciaklub og Alfa Romeo klub med på denne dag.

Regner du med at deltage? Har du ønske om fælleskørsel? Mail til per_manstrup@yahoo.dk! Vi vil gerne vide ca. hvor mange der regner med at komme af hensyn til BilPartner’s forberedelser, så send gerne en mail et par dage før.

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.